Ga naar de inhoud
Home » Coaching

Coaching

Coaching is jou helpen om de beste versie te zijn van jezelf. Coaching gaat er over dat je zélf ervaart dat je oké bent, dat je mogelijkheden hebt om met datgene het leven je aanbiedt om te gaan. Om jouw kwaliteiten en talenten weer écht te voelen. Coaching is een stukje meelopen in wederzijds respect en vertrouwen.

Soms is het leven veel. Misschien voelt het wel als té veel. Of je loopt tegen zaken aan waar je niet echt verder mee lijkt te lopen. Het kan zomaar dat je er al veel over nagedacht hebt, misschien zelfs wel actie op hebt ondernomen en toch….

Hoe kom jij in actie of juist het tegenovergesteld, hoe voorkom je dat je te pas en te onpas in (achteraf ongewenste) actie schiet?

Zomaar wat situaties waarin coaching je kan helpen om mee te kijken, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en weer meer in je kracht te staan.

We zeggen wel eens, “wat je water geeft dat groeit“. Te vaak geven wij water aan wat we níet willen, aan waar we tegen aan lopen! In de coaching geven we weer aandacht aan al die andere zaken in jou, jouw kwaliteiten, positieve gevoelens, jouw kracht. Het is er altijd, ook als je het contact er even mee kwijt bent. Wij zoeken het weer op en geven die stukken van jou weer water zodat je aankan wat het leven je aanbiedt.

O ja, coaching kan ook zijn als het opschudden van je kussen. Niet omdat er per se een probleem is maar omdat dat wat eerst comfortabel was nu een beetje hard en stug is geworden. Heerlijk om dan even lekker te schudden en weer vers verder te kunnen, toch?