Ga naar de inhoud
Home » Massage

Massage

Zou jij meer rust willen? 🧘🏻‍♀️ Bij mij is het uit voorraad leverbaar, met garantie!
Ik herken het verlangen en rust is zelden iets wat we écht willen, we willen vooral NIET meer de onrust.

Man masseert nek vrouwIn onze maatschappij hebben we geleerd om veel vanuit het hoofd te doen, veel vanuit de ratio. Soms zijn we niet meer zo gewend om te luisteren naar ons lijf en kan dat lijf goede ondersteuning gebruiken. Op de behandeltafel vind je bij deze ontspanningsmassage weer ruimte en rust.

Het is meer dan alleen ontspanningsmassage dus ik noem het ook wel eens Relax Now!

Relax Now zorgt voor instant rust! 1,5 uur qualitytime voor jouzelf! Ontspanningsmassage gecombineerd met lichaamsgerichte coaching om in jouw lijf jouw eigen ‘rustplaats” weer te ontdekken en jouw hoofd mee te nemen in de ontdekkingsreis zodat ook daar weer rust ervaren wordt.

We beginnen met een kop thee en onderzoeken samen wat rust voor jou betekent en waar je dat in jouw lijf zo tegenkomt. Daarna kom je op de massagetafel. Er wordt gemasseerd met amandelolie. Belangrijk is dat je komt om rust te ervaren dus jij bent in control en mag de hele tijd aangeven wat jij nodig hebt om echt te kunnen ontspannen. Weet je dat nog niet? Ik help je om bij jezelf te ontdekken wat rust en ontspanning is én hoe je daar zelf vaker naar toe kunt gaan.

We eindigen de sessie weer op de stoelen, even landen en wat drinken.

O ja, garantie zei ik 🔖! Aan het eind van de sessie geen rust ervaren? Meld het, even goede vrienden en je betaalt niets.